Az autómtól távolodva

a kocsim történeteként indult... ki tudja, mi lesz belőle...

Friss topikok

Linkblog

HTML

Az elmúlt két és fél év apróságai...

2010.03.24. 21:32 | mis | Szólj hozzá!

 Na, két és fél év után ismét elhatároztam, hogy többé-kevésbé kellene már valamit ide írogatnom.

Lássuk csak, főbb vonalakban, hogy mik is történtek azóta:

Először is, 2007. november 4.-én megszületett a kisfiam, Ez a legjobb dolog, ami csak történhetett Velünk.azóta már sikeresen elmúlt 2 éves is, igazi rosszcsont, rosszabbat nem is kíváhattunk volna. :)

Autóügyben is nagy volt a változás. A Vectra, amivel kapcsolatban indúlt a blog, már nincs a tulajdonomban. Sajnos eljutottunk arra a szintre, hogy sem a szomjúságát, sem a műszakival kapcsolatos igényeit nem tudtuk kielégíteni. Szomorú döntés volt hát, hogy mennie kell a háztól. Ment is, egy keddi napon (2008.-ban), de az új gazdája bánatára, még azon a héten vasárnap ki is gyulladt és porig égett. Lehet, hogy nem bírta megemészteni, hogy eladtuk. Utána kaptunk kölcsön egy suzukit, a szüleimé, de Mi használjuk, azóta is Nálunk teljesít szolgálatot, mondhatni igen jól. Nagyjából ennyi, ami történt.

A bejegyzés trackback címe:

https://vectra.blog.hu/api/trackback/id/tr391866326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása